Jag vill ju så gärna orka!

Varför kan inte mitt sinne bara samarbeta med min kropp för en gång skull? Vad är problemet?? Har äntligen fått tillbaka lite ork och kände att jag var uppe på rätt bana igen. Tog tag i dagarna, gick upp tidigt, träna tidigt, gick och la mig tidigt osv. Fick även hoppa in och jobba lite extra på Gallerix i Hötorget, det såg ut att bli en toppen vecka helt enkelt.
Men just när allt går som det ska så händer det som inte får!!!
Redan i måndags började jag känna av lite irritationer i halsen men trodde så klart inte att det skulle vara något allvarligt så jag gick till gymmet som vanligt och tog vara av min nya power jag hade fått, hostan blev bara värre och värre under dagarna, och idag va den som värst. Nu har vi en snorig, varm och seg Sandra, orkar inte att jag blir sjuk när jag äntligen kände att jag var på bättringsvägen.

Nu blir det ännu mer vila, jag som är så trött på att vila, va så jävla taggad på att påbörja ett aktivt liv! Men förhoppningsvis så går min lilla förkylning över lika snabbt som den kom, och då lär jag vara ännu mer motiverad till att ta tag i jobb, träning osv.

Dessutom har jag inget val än att bli frisk tills på lördag få då blir det utgång för första gången någonsind för denna nyfyllda 18åringen. Det får man ju inte missa!!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp