Tror att jag har en grej för äkta hjältar



Alltså hallå! Brandmän!! Gaah! 
Ja man har ju hört att brandmän ska vara snygga, vältränade och bara helt allmänt super sexiga. Jag har aldrig riktigt tänkt på vad det är som ligger bakom hela den idyllen, jag har lixom bara hakat på och tänkt det typiska "killar i uniform" ... 

Men för första gången i mitt liv kom jag i nära kontakt med ett gäng äkta brandmän (det uppstod en liten olycka hehe) och jag måste säga, sekunden dom sprang ut ut lastbilen in mot huset, vart jag helt kär! Det låter hur sjukt som helst men jag vart verkligen kär! 
Det kan inte ha något med hela "män i uniform idyllen" att göra, jag har sätt både poliser och militärer men aldrig någonsin har jag fått den känslan jag fick när ett gäng brandmän hoppade in i mitt brinnande kök! 

Detta har verkligen ingenting med det fysiska utseendet att göra, jag såg ju knappt hur dom såg ut. Skitiga kläder som dessutom såg ut att vara oversize. Ska man bedöma helt fysiskt så såg dom ju bedrövliga ut men aldrig har en kille fått mig att känna den känslan (obeskrivligt) som jag kände just då.

Det har förstås att göra med att man blir "kär i någon som räddar en"och tidigare har jag nog aldrig känt att jag behövt bli rädda på riktigt.

Lite extra cred till den där specifika brandmannen som tog av sin hjälm, kollade mig djupt in i ögonen och frågade hur jag mådde.. Åh vilken kille! Utseendemässigt så är han absolut inte min typ, hade aldrig gett han mitt numer om han bad om det på klubben eller något, MEN NU SKYLLE JAG FAN KUNNA ANLÄGA EN BRAND FÖR ATT FÅ TRÄFFA HONOM IGEN!!!

Allmänt | | Kommentera |
Upp