Halloween

Helt galen och hektiskt vecka! Onyttigaste veckan på länge! Fast det förtjänar jag, vilken dag är 100% tillåtet att unna sig på om inte sin födelsedag?! Det har i alla fall varit väldigt trevliga dagar. Började på den aktuella dagen torsdag( 31) eller som Sofia säger "födelsedags afton" som firades tillsammans med familj och släkt.

Fredagen började med ett sjukt stelt besök på systemet… Så pinsamt att gå runt där som ett frågetäcken, folk kollade på mig som om det stod nube på min panna… så pinsamt! Efter min lilla shoppingrunda på systembolaget så var det bara en sak som gällde, drink drink drink! Efter att ha åkt fel några gånger, efter en hel del alkohol så hoppade vi äntligen på Halloween kryssningen, lagom vingliga och otroligt taggade!

Det blev en hel galen kväll,natt,och morgon ombord. Vi försökte spetsa den ny dagen med ännu mer alkohol, fast det ledde bara till att man blev ännu sömnigare än vad man var efter några få timmars sömn.. Alltsom allt så får födelsedags kryssningen full poäng, några minus poäng på självaste båten men är man med sina älsklingar är det svårt, nästan omöjligt att det blir misslyckat.

Allmänt | | Kommentera |
Upp